Willy’s Trouwauto’s & Limousines

Willy’s Trouwauto’s & Limousines bestaat ruim 20 jaar

In deze jaren hebben wij inmiddels duizenden bruidsparen met ons trouwvervoer mogen begeleiden. Vele bekende Nederlanders en zelfs leden van het Koninklijke Huis gingen u voor!
Wij beschikken over een ruime keuze Rolls Royces, Bentleys, Excaliburs, Amerikaanse klassiekers uit de jaren 30 en 50, limousines en oldtimer bussen.

Willy's Trouwauto's & LimousinesWilly’s Trouwauto’s & Limousines is letterlijk een bedrijf in beweging. Eigenaar Hans Looijmans is echter niet alleen zakenman, maar ook een enorme autoliefhebber en -verzamelaar. Altijd is hij op zoek naar het unieke; het bijzondere aspect in een auto. Natuurlijk kijken wij naar de ontwikkelingen in de markt, maar zeer zeker ook naar mooie auto’s die wij tegen een scherpe prijs als (trouw)vervoer kunnen aanbieden.

Al onze auto’s zijn in eigen beheer; geen inhuur of doorverhuur, waardoor teleurstellingen voorkomen worden. Bij ons kiest u voor duidelijke en eerlijke afspraken. Bovendien geven wij u garantie op het trouwvervoer, zodat u altijd op een ontspannen manier kunt genieten van uw huwelijksdag.

Onze passie en voorliefde voor unieke auto’s delen wij graag met enthousiaste bruidsparen, want bij ons schitteren de unieke, mooie auto’s niet alleen aan de binnen- en buitenkant, maar ook onder de motorkap. Tenslotte begint goed trouwvervoer onder de motorkap!

Wij vinden het een uitdaging uw gastheer te mogen zijn en wij nemen iedere rit tot in de puntjes met u door. Wij waken ervoor dat wij uw trouwdag niet beschouwen als een routineklus. Sterker nog: bij Willy’s Trouwauto’s & Limousines komen de bruidsparen op de eerste plaats en krijgt u garantie op uw trouwdag!

Trouwvervoer door heel Nederland en de Benelux

Met dank aan alle bruidsparen die de afgelopen jaren hun vertrouwen in ons bedrijf hebben gesteld kunnen wij nu alle aanstaande bruidsparen een nog ruimere keuze trouwauto’s en oldtimerbussen aanbieden. Wij bieden u keuze uit 50 verschillende klassieke auto’s en bussen en verzorgen trouwvervoer door heel Nederland en de Benelux.

Meer informatie of een afspraak?

Vanzelfsprekend kunnen wij u over iedere auto in ons wagenpark uitgebreid informeren en kunt u onze auto’s komen bezichtigen. Bel voor een afspraak 010-4701640 of kom ‘s zaterdags tussen 10.00 en 16.30 uur naar onze open dag óf bezoek onze bruidsbeurs, iedere laatste zondag van de maand.
Na telefonische afspraak is een bezichtiging op een doordeweekse dag of avond ook mogelijk.

menu

Pin It on Pinterest