Limousines

Unieke limousines

Op deze pagina vindt u een overzicht onze prachtige limousines, zoals de schitterende unieke Rolls Royce Silver Cloud limousine uit 1964; de enige in de wereld en afkomstig uit Dubai, met een heel mooi wortelnotenhouten interieur.

Een unieke trouwauto huren? Kies dan voor de favoriete Excalibur Sedan limousine! Deze limousine is in opdracht van Ceasar Palaca uit Las Vegas gemaakt. Er zijn slechts 13 van dit type limousines gebouwd. Dit is een trouwauto voor kenners; het perfecte trouwvervoer voor uw bruiloft! Het interieur is werkelijk verbluffend mooi uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Het is de langste en meest luxe Excalibur limousine van Europa, voorzien van champagnetafel, sterrenhemel en een geweldig mooie neonverlichting in een gezellige rondzit.

Liever een taxi-limousine? Dan hebben wij onder andere keuze uit de Chrysler of de Lincoln.

Meer informatie of een afspraak?

Vanzelfsprekend kunnen wij u over iedere auto in ons wagenpark uitgebreid informeren en kunt u onze auto’s komen bezichtigen. Bel voor een afspraak 010-4701640 of kom ‘s zaterdags tussen 10.00 en 16.30 uur naar onze open dag óf bezoek onze bruidsbeurs iedere laatste zondag van de maand.
Na telefonische afspraak is een bezichtiging op een doordeweekse dag of avond ook mogelijk.

menu

Pin It on Pinterest