Uniek in Nederland Uniek in Nederland Uniek in Nederland

Trouwauto gezocht in Zuid Holland?

Willy's Trouwauto's & Limousines bestaat meer dan 15 jaar en wij hebben meerdere duizenden bruidsparen begeleid en zijn letterlijk een bedrijf in beweging. Eigenaar Hans Looijmans is een enorme autoliefhebber en autoverzamelaar. Altijd is hij op zoek naar het unieke, het bijzondere aspect in een auto.

Vele bekende Nederlanders gingen jullie voor, zelfs van het Koningshuis.

Op deze site krijgen jullie een goed overzicht van de exclusieve trouwauto's voor de mooiste dag van je leven in de provincie Zuid Holland, tegen een scherpe prijs zoals de zeer populaire en uniek lange Excalibur Sedan Limousine, waarvan er maar 13 in de wereld zijn. De meest exclusieve Excalibur verhuur van Nederland!

En natuurlijk hebben wij een aantal schitterende klassieke trouwauto’s voor jullie uit de Engelse traditie van de topmerken Rolls Royces en Bentley of wat te denken van een schitterende A-Ford, Packard of Buick uit Amerika. Stuk voor stuk schitterend als trouwvervoer.

Wilt u een modernere strakke limousine dan hebben wij o.a. de langste Lincoln van Nederland van 11 meter. Naast de champagnebar en geweldig mooie neonverlichting is er verder een TV, video en zelfs telefoon! Maar wij hebben ook schitterende strakke Chrysler limousines.

Willy's Limousines & Classics regelt behalve uw trouwvervoer ook uitstekend en bijzonder volgvervoer, bijvoorbeeld in de vorm van busvervoer! Vele unieke bussen zijn inzetbaar, zoals bijvoorbeeld de prachtige rode Engelse dubbeldekker, de Amerikaanse Omnibus, de Cyprus bus, een romantische Sixties bus, maar ook de Amerikaanse schoolbus kunnen wij leveren.

Om jullie op deze speciale dag te mogen vervoeren beschouwen wij nog steeds als een grote eer. Het begeleiden van een bruidspaar is voor ons steeds een nieuwe uitdaging. Je krijgt immers maar één kans om er iets onvergetelijks van te maken. Dat geldt voor jullie als bruidspaar, maar zeker ook voor ons. Daarom nemen wij iedere rit tot in de puntjes met jullie door en waken wij er voor dat wij jullie trouwdag beschouwen als een "routineklus".

Verre van dat! Wij leven en denken met jullie mee!

Onze slogan is...

Geen routineklus maar wel gezellig en spontaan bieden wij jullie tegen scherpe tarieven de mooiste auto's aan.

Trouwauto en Trouwvervoer in de provincie Zuid Holland

Trouwauto Abbenbroek
Trouwauto Barendrecht
Trouwauto Bleiswijk
Trouwauto Delft
Trouwauto Den Haag
Trouwauto Dordrecht
Trouwauto Gorinchem
Trouwauto Gouda
Trouwauto Katwijk
Trouwauto Kralingen
Trouwauto Leerdam
Trouwauto Leiden
Trouwauto Lisse
Trouwauto Maasland
Trouwauto Monster
Trouwauto Naaldwijk
Trouwauto Nieuwpoort
Trouwauto Ridderkerk
Trouwauto Rijswijk
Trouwauto Rotterdam
Trouwauto Schiedam
Trouwauto Sliedrecht
Trouwauto Vianen
Trouwauto Vlaardingen
Trouwauto Voorburg
Trouwauto Zoetermeer
Trouwauto Zoeterwoude

Hét gratis regio Rijnmond trouwfestijn

trouwbedrijven.nl

www.trouwbedrijven.nl

Elke zaterdag heeft Willy’s Trouwauto’s & Limousines, van 10.30 tot 16.30 uur, open huis.
Elke laatste zondag van de maand organiseren 30 trouwbedrijven uit de regio van 10.30 tot 16.30 uur een gratis bruidsbeurs met modeshow. Je kunt, onder het genot van een hapje en een drankje, kijken, proeven en je wensen met ons doorspreken. Wij nemen graag de tijd voor jullie!

Wij bezitten hiermee iets unieks in Nederland want bij ons kun je wekelijks alles onder 1 dak vinden voor een geslaagde bruiloft!

Doordeweeks overdag of s’avonds bezichtiging van de trouwauto’s op afspraak!

HOME