Heel veel mogelijkheden!

klik hier voor overzicht wagenpark

Volgvervoer

Willy's Limousines en Classics Service verzorgt niet alleen jullie vervoer voor allerlei feestelijke gebeurtenissen en andere gelegenheden, maar ook jullie volgvervoer. Jullie kunnen niet alleen bij ons terecht voor je huwelijksvervoer, maar ook voor een jubileum, verjaardag, film-, tv- en reclamewerk enz. Alle modellen die jullie kunnen vinden onder Excaliburs, klassiekers en limousines kunnen uitstekend als volgwagen worden gebruikt. De mogelijkheden zijn uniek! Daarnaast leveren wij Mercedessen en diverse kleuren VIP coachbussen vanaf 8 personen tot 95 personen! Ook uw gasten in een rolstoel zijn van harte welkom, want voor elk type rolstoel hebben wij een passende oplossing.

Jullie kunnen natuurlijk ook via de pagina contact met ons opnemen en wij beantwoorden jullie vragen per e-mail of telefonisch. Vragen staat vrij. En vergeet niet er is bij Willy's meer mogelijk dan jullie denken!

Bekijk de foto's op uw gemak (klik voor een grotere versie!).


Ht gratis regio Rijnmond trouwfestijn

trouwbedrijven.nl

www.trouwbedrijven.nl

Elke zaterdag heeft Willy’s Trouwauto’s & Limousines, van 10.30 tot 16.30 uur, open huis.
Elke laatste zondag van de maand organiseren 30 trouwbedrijven uit de regio van 10.30 tot 16.30 uur een gratis bruidsbeurs met modeshow. Je kunt, onder het genot van een hapje en een drankje, kijken, proeven en je wensen met ons doorspreken. Wij nemen graag de tijd voor jullie!

Wij bezitten hiermee iets unieks in Nederland want bij ons kun je wekelijks alles onder 1 dak vinden voor een geslaagde bruiloft!

Doordeweeks overdag of s’avonds bezichtiging van de trouwauto’s op afspraak!

HOME